Wilt u een kerstborrel voor uw collega’s, medewerkers of zakelijke relaties organiseren? Bar Ça va neemt uw zorgen graag uit handen. Een ongedwongen, informele kerstborrel op woensdag of donderdagmiddag of avond? Of juist een besloten cava- of wijnproeverij met bijpassende hapjes. Graag organiseren wij de eindejaarsborrel zoals u die in gedachten heeft, passend bij uw gezelschap. In het centrum van Heerhugowaard is de gelegenheid voor uw ‘Coronaproof’ Kerstborrel tot 24 personen.

De mogelijkheden binnen de huidige Corona maatregelen

Samen zijn. Iets wat in 2020 meer bijzonder was dan voor velen ooit tevoren. Sociale contacten zijn belangrijker, op de werkvloer, maar ook met uw relaties. Laat de Kerst- of eindejaarsborrel daarom niet in de vergetelheid raken. Kijk samen met uw collega’s, medewerkers of andere relaties terug op het jaar en toost op het volgende jaar. Uiteraard op gezonde afstand. Bar Ça va biedt ruimte tot 24 personen, wie op veilige afstand kunnen samen komen.

De ongedwongen, informele Kerstborrel

Een ‘ouderwetse’ Kerstborrel. Gezellig! Ongedwongen en informeel. Met of zonder partner. Wij zorgen voor een borrelhapje. Mediterraans? Of gewoon lekker een Oma Bobs Bitterbal met wat kaas en worst. Wij tappen een heerlijk biertje of schenken een goed glas cava of wijn voor u en uw gasten.

De Kerstborrel met besloten wijnproeverij

Een Kerstborrel met een speciaal tintje. Wij verzorgen namelijk een besloten wijnproeverij voor uw gasten. Uiteraard voorzien van enkele bijpassende hapjes. Dit is een eindejaarsborrel waarmee u uw gasten enkele uren vermaakt en verrast! Uiteraard mag uw gezelschap blijven hangen voor een biertje toe.

Kerstborrel inclusief besloten diner

Wilt u uw gezelschap goed in de watten leggen dit jaar? Dan verzorgen wij graag een complete avond. De eindejaarsborrel begint met een heerlijk aperitief, maar gaat al snel over in een besloten diner. Hoeveel gangen mogen wij serveren? Graag overleggen wij hoe wij hier een passende avond van kunnen maken.

Offerte aanvragen

bar-cavas-y-cervezas-heerhugowaard-mahou-van-de-tap