Reserveren

bar-cavas-y-cervezas-heerhugowaard-1

Openingstijden

Maandag t/m donderdag Besloten borrels en proeverijen
Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 15.00 – 23.00 uur
Zondag Workshops en events ( aanmelding )
Reserveren

Vragen?

Is reserveren verplicht?
Het is niet verplicht om online te reserveren. Wanneer je langskomt en er is een plekje vrij, kun je ter plaatse alsnog een reservering maken. Je kunt niet telefonisch reserveren.

Is mijn reservering gelijk bevestigd?
Nee, wij zullen jouw reserveringsaanvraag altijd per e-mail definitief bevestigen. Tot die tijd is je reservering ‘in behandeling’.

Heeft mijn reservering een tijdsslot?
Nee, je kunt bij ons ongedwongen blijven borrelen net zo lang als je het gezellig vindt.

Kan ik buiten zitten?
Voor een plekje aan een van onze wijntonnen buiten geldt de regel ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’.

Gezondheid & hygiëne

Jouw eigen verantwoordelijkheid
We willen je vragen om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid. Heb je last van verkoudheid, temperatuursverhoging of benauwdheid. Dan vragen wij jou om thuis te blijven.

Handen desinfecteren bij binnenkomst
Wij vragen je om bij binnenkomst gelijk even je handen te desinfecteren. Uiteraard mag je het desinfectiemiddel tussendoor zo veel als je wilt gebruiken.

Houd 1,5 m. afstand
Gezelligheid en gastvrijheid staat bij ons op nummer 1. Toch is het juist nu super belangrijk om elkaar door deze tijd te helpen. Een van de dingen die we moeten doen is afstand houden tot gasten uit andere huishoudens.

Groepjes uit verschillende huishoudens
Ben je met een groepje maar komen jullie niet uit éénzelfde huishouden? Dan kunnen wij tot 4 personen een zogenaamde 1,5-meter tafel vrijhouden. Voor groepen groter dan 4 die niet uit hetzelfde huishouden komen, kunnen wij helaas geen tafel gereed maken.